mandag 11. juli 2011

Prosjekt dotrening

Vi har kanskje ikke vært så flink til å holde på med pottetrening. Vi startet veldig tidlig og trodde at det skulle gå bra. Plutselig ble gutten totalt anti-do. Prøvde vi å sette han på do, ble det fullt rabalder, med hyling og skriking!
Her på søndag fikk han gå uten bleie hele dagen, resulterte selvfølgelig i at han tisset en gang ute og tre ganger inne, samt la en skikkelig mannekabel midt på stuegulvet. Tenkte faktisk å ta bilde, men så så det ut som Einar fikk lyst til å prøve å vaske den bort, så da fant jeg det best å ta det før han fikk bajs på alt !
jaja. får vel prøve litt (og feile) Det positive var at han ville prøve å sitte på do en gang. Så det er håp, men vi stresser ikke, men tar gjerne imot gode tips.
I dag har vi vært på besøk til Frank og Tone og sett på den flotte babymagen til Tone. Einar storkoset seg i bilkassen til Frank, oppdaget at Frank hadde minst 10 ganger så mange biler og masse forskjellige biler. STOOOR GLEDE. Lærte han å si Frank og Tone på veien tilbake, så regner med flere besøk dit..

1 kommentar:

  1. Godt tips: Vent til neste år med pottetrening.

    SvarSlett