søndag 17. april 2011

God påske!

Da nærmer påska seg, for min del betyr det ikke så alt for mye. Skal bli godt med litt fri, Merete (den karrierekvinnen) er på jobb og jeg er hjemme med Einar.
Barnehagen er stengt alle dagene i påska. Har ikke peiling på hva vi skal finne på, regnet øser også ned så litt kjedelig. Har kjøpt engangsgrill og pølser, så blir det fint vær stikker vi ned på stranda. Hadde besøk av minstejenta til Stig her i helga, håpet også å grille da, men var bare regn.

På onsdag skal vi på ikea. Kanskje blir det vi bestiller kjøkken da. Kanskje 90% bestemt oss, men kan hende at det blir en siste endring. Vi kjøper kjøkken før 30.april, for da får vi en del rabatt. Er egentlig bare to ting vi er usikker på nå. Plassering/valg av kjøleskap/fryseskap og bredden på ene skaprekken.
Einar skal være til Stein Tore og Malin på onsdagen når vi er på ikea. Sist hadde vi han med, men er umulig å prøve å ta seg god tid til nå da. Satser på å smiske oss frem til middag til Stein Tore etter turen på ikea, Stein Tore lager verdens beste mat :D

Torsdag kommer svigers. Da skal vi rive en vegg og etterisolere. Oppdaget at det kun er papp i veggen, så ikke rart det er kaldt. Uka etter skal vi skifte verandadøren. Må kjøpe/skifte den nå, får 9000 i rabatt hvis jeg handler før 1mai. Så må slå til. Skyvedøren koster hele 18.000 etter rabatten!
Siden svigers kommer å hjelper til, så satser jeg på å servere litt ekstra god mat. Bestikkelse! Søndagen går turen til Ørlandet og dåp.

2 kommentarer:

  1. OOooo.. æ ANBEFALE kjølehjørne altså. Da vi flytta hit trudd æ ikke vi trengt nåkka så stort. Men fytti katta det e veldig smart! :-)
    En skyvedør te 18000?? :-O E den i gull eller? Haha, e det sånn der som man bare drar ut til siden?

    SvarSlett
  2. Skyvedør:
    http://www.nordan.no/dorer/skyvedor/

    Kjøleskap:
    Blir ikke hjørne, sikkert praktisk, men tror det holder med et stort kjøleskap på 350-370liter. - eksempel: http://www.elkjop.no/product/hvitevarer/kjol-frys/kjoleskap/ERE38520X/electrolux-kjoleskap

    SvarSlett