tirsdag 27. september 2011

Litt stolt over den lille røveren.....

Her i helga har basketballcupen arrangert høstcup.
Vi startet fredag klokken 16 og sluttet søndag klokken 20.
Alt i alt har det blitt spilt nesten 50 kamper. Siden Merete og jeg har vært opptatt med mange oppgaver (dømming, coaching, spilling, hovedsekreteriat, sekreteriat og kiosk) så har Einar bare måtte blitt med. Var dårlig med barnevakter i helga. Så han var i hallen fredag fra 16 til 20, lørdag fra 09-1130, så fra 1400 til 2000 og søndag 0930-1130 og 1400-1930.. Blitt veldig mye brus, pølse, sportsdrikke og sjokolade. Kanskje ikke helt bra, men han har vært like blid hele helga. Tolmodig som bare det og har egentlig storkoset seg mye av tiden. Kanskje ble det til tider litt for mye for han også, men er imponert over at han har vært så blid.

De gangene han har vært sur er det sikkert fordi alle damespillerene har vært borte, han har vært storsjarmør i helga ;) Bildet under er en typisk situasjon fra helga ;)

Får håpe at han ikke begynner å hate fjellhallen allerede, det er stor sannsynlighet for at det blir flere dager der. Heldigvis blir det ikke ofte han skal være der så lenge. Så får vi se om han blir basketballspiller eller ikke. Han er litt kort, er vel mest Aune-gener i den kroppen, så tror egentlig han blir fotballspiller eller noe slikt ;)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar